Gökçek: "iddia Gerçekse..."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz gün EGO otobüsünde, şoför ile Güneydoğu Gazisi Yılmaz Yiğit isimli vatandaş arasında geçen tartışmaya ilişkin, "İddia gazinin söylediği gibiyse, şoförün EGO ile alakası...

28 Ekim 2014 Salı 11:27
Gökçek:
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz gün EGO otobüsünde, şoför ile Güneydoğu Gazisi Yılmaz Yiğit isimli vatandaş arasında geçen tartışmaya ilişkin, "İddia gazinin söylediği gibiyse, şoförün EGO ile alakası kalmaz" dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz gün EGO otobüsünde, şoför ile Güneydoğu Gazisi Yılmaz Yiğit isimli vatandaş arasında geçen tartışmaya ilişkin twitter hesabından değerlendirmede bulundu.
EGO şoförünün açığa alındığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden Başkan Gökçek, şu mesajları paylaştı:
“Bugün bir EGO şoförümüzün bir Gazi’ye hakaret ettiği sosyal medyanın ve TV’lerin gündemindeydi. Öncelikle olay Gazi’nin anlattığı gibiyse olayı ve sözleri kabul etmek kesinlikle söz konusu olamaz. Ve bu şoför EGO’da kesinlikle şoförlük yapamaz. Nitekim, önce şoförü açığa aldırdım, arkasından soruşturma başlattım. Elimizde baştan aşağı olayın videoları var, çözdürüyorum. İddia Gazi’nin söylediği gibiyse, şoförün EGO ile alakası kalmaz. Ancak iddia doğru değilse yargısız infaz da yapılamaz. Olayı kamu oyuyla paylaşmaya devam edeceğim. Twit aleminin bilgisine...”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<