banner359

GTSO seçimleri 14 Nisanda

Bursa’nın Gemlik ilçesinde GTSO seçimleri 14 Nisanda yapılacak.Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçim takvimi belli oldu. Yönetim kurulunun son yaptığı toplantıda alınan karara göre, 25 kişiden oluşan meclis grubunun seçimi 14 Nisan...

15 Şubat 2018 Perşembe 11:13
GTSO seçimleri  14 Nisanda

Bursa’nın Gemlik ilçesinde GTSO seçimleri 14 Nisanda yapılacak.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçim takvimi belli oldu. Yönetim kurulunun son yaptığı toplantıda alınan karara göre, 25 kişiden oluşan meclis grubunun seçimi 14 Nisan 2018 tarihinde yapılacak. 11 grupta seçilecek olan 25 meclis üyesi daha sonra k 21 Nisan tarihinde kendi içinden 7 kişilik yönetim kurulu başkanı ve üyeleri ile meclis başkanı ve yardımcıları, genel kurul delegeleri, disiplin kurulu üyelerinin seçimlerini aynı gün yapacak. Bu seçimlerin ardından Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın 4 yıl görev yapacak yeni yönetimi de belli olmuş olacak.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Akıt, seçimlerin oda üyelerine hayırlı olmasını dileyerek, "Faaliyete geçtiği andan itibaren her daim hizmet çıtasını yükselterek yoluna devam eden odamız, bundan sonra da bu vizyonundan taviz vermeyecektir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<