banner359

Gürsu gelişiyor

Bursa’nın Gürsu ilçesinde alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor.Gürsu Karanfil Caddesi’nde BUSKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizde ihtiyaç duyulan noktalarda, alt...

09 Ocak 2018 Salı 15:43
Gürsu gelişiyor

Bursa’nın Gürsu ilçesinde alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor.

Gürsu Karanfil Caddesi’nde BUSKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizde ihtiyaç duyulan noktalarda, alt yapı çalışmalarının en hızlı şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle ilçemizde yapılan yatırımlar için ve gecenin geç saatlerine kadar çalışarak hizmetleri tamamlayan ekiplerimizin emeği için teşekkür ediyorum” dedi.

Gürsu’nun modern şehir kimliğiyle her alanda gelişimini sağlamak için önemli yatırımları hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Işık, gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<