Haftalık izin kararı! 1 Ekim'de başlıyor

13 Eylül 2022 Salı 10:16
Haftalık izin kararı! 1 Ekim'de başlıyor

Erkek berberleri, kadın kuaförleri ve güzellik salonları haftada bir gün dükkanlarını kapatarak haftalık izin yapacak. Genel eğilim berberlerin ‘pazar’ kuaförlerin ‘salı’ günü izin yapmak istediği yönünde.

banner380

Erkek berberleri, kadın kuaförleri ve güzellik salonları 1 Ekim’den itibaren haftada bir gün Izin yapıp dükkanlarını sabah 8’de açıp, akşam 10’da kapatacak. Türkiye genelinde odalar, üyelerinin eğilimleri doğrultusunda izin yapmak istedikleri günü belirleyip sonucu valiliklere bildirecek. Ancak şu ana kadar alınan kararlarda erkek berberleri ‘pazar’ gününü, kadın kuaförleri ‘salı’ gününü kapanma için tercih ederken, 122 odadan çıkacak ‘ortak karar’, Türkiye genelinde 108 bin işyerinde 1 Ekim’den itibaren aynı anda uygulamaya girecek. Böylece tüm Türkiye’de Berber, Kuaför, güzellik salonları aynı gün izin yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<