banner359

Hakan Fidan’a canlı yayında teklif

Kanal D anchormani Cüneyt Özdemir, ‘Türkiye’nin en sessiz ve gizemli’ adamı olarak adlandırdığı Hakan Fidan’a röportaj teklif etti.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olumsuz bakmasına rağmen AK Parti’den aday adaylığını açıklayan eski...

24 Şubat 2015 Salı 10:39
Hakan Fidan’a canlı yayında teklif
Kanal D anchormani Cüneyt Özdemir, ‘Türkiye’nin en sessiz ve gizemli’ adamı olarak adlandırdığı Hakan Fidan’a röportaj teklif etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olumsuz bakmasına rağmen AK Parti’den aday adaylığını açıklayan eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan dün AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Siyasete girdikten sonra seçim çalışmalarında bile neredeyse hiç konuşmayan Fidan için Cüneyt Özdemir “Nasıl olacak bu iş inanın bilmiyorum. Türkiye’nin en sessiz ve en gizemli adamı siyasete giriyor ve gördüğünüz gibi hiç konuşmuyor, konuşmaya da niyeti yok gibi gözüküyor" dedi.
Özdemir canlı yayında Hakan Fidan’a röportaj teklif ederek ‘önümüzdeki günlerde ne olacağı belli olmaz belki Hakan Fidan’la ilk röportajı biz yaparız.Buradan da açıkça söylüyorum. Hakan bey, haberimizi izliyorsanız talibiz, ilk röportajınızı bizle yaparsanız çok seviniriz" şeklinde konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<