banner359

Herkes onu "öldü" zannetti gerçek kısa sürede anlaşıldı

Bursa’da bir otobüs durağında hareketsiz yatan sokak köpeğini görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Bazı mahalle sakinleri köpeğe bir şey olduğunu zannetti ancak gerçek çok geçmeden anlaşıldı.Merkez Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi’nde...

12 Nisan 2019 Cuma 12:22
Herkes onu "öldü" zannetti gerçek kısa sürede anlaşıldı

Bursa’da bir otobüs durağında hareketsiz yatan sokak köpeğini görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Bazı mahalle sakinleri köpeğe bir şey olduğunu zannetti ancak gerçek çok geçmeden anlaşıldı.

Merkez Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi’nde Şımarık isimli sokak köpeği mahalle sakinlerinin maskotu oldu. Şımarık öğle saatlerinde hareketsiz şekilde otobüs durağına boylu boyunca yattı. Otobüs bekleyenler ve mahalle sakinleri Şımarık’ın o halini görünce korktu. Son günlerde hem Ankara’da hem de Bursa’da sokak köpekleri zehirlenmişti.

Ancak çok geçmeden Şımarık’ın güneşlenmek için kaldırıma boylu boyunca yattığı anlaşıldı. Bir esnafın yiyecek verdiği Şımarık güneşlenme keyfi tamamlanınca yemeğini yiyerek mahallenin ara sokaklarını gezmeye çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<