banner359

İlginç kostümlerle buz gibi suya atladılar

Uludağ’da Red Bull Jump and Freeze etkinlikleri kapsamında ilginç kostümler giyen yarışmacılar, 50 metrelik pistte snowboard, kayak ekipmanları, oyuncak bisiklet, kızak gibi malzemelerle sıfır derecelik suya atladı. Kış turizminin önemli...

22 Şubat 2015 Pazar 11:07
İlginç kostümlerle buz gibi suya atladılar
Uludağ’da Red Bull Jump and Freeze etkinlikleri kapsamında ilginç kostümler giyen yarışmacılar, 50 metrelik pistte snowboard, kayak ekipmanları, oyuncak bisiklet, kızak gibi malzemelerle sıfır derecelik suya atladı.
Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da Red Bull Jump and Freeze Uludağ Beceren Pisti’nde yapıldı. Eğlenceli yarışmada katılımcılar sadece soğuk havaya değil, buz gibi sulara meydan okudu. Kendi tasarladıkları eğlenceli kostümleri giyip karlı havada Uludağ’daki yarışmaya 26 takımdan 61 kişi katıldı. Yarışmacılar, snowboard, kayak ekipmanları, oyuncak bisiklet, kızak ve şişme bot gibi malzemelerle 50 metrelik pistte kayarak gelip sıfır derecelik suya atlamaları izleyicilere eğlenceli anlar oluşturdu. Yarışmacıların giydiği eğlenceli kıyafetler de etkinliğin şov unsurunu güçlendirdi.
Yarışmacılar arasından en dikkat çekici performansı sergileyen Gökhan Sezer, Serhat Taş ve Uğur Güner’den oluşan ‘Kar Prensleri’ ekibi birinci oldu. En iyi kostüm ödülünü ise ‘Ninja Turtle’ elbisesiyle Hüseyin Can Ağdemir aldı. Yarışmacılar, Uğurkan Erez, Bilge Öztürk, Koray Candemir ve Çiçek Güney tarafından oluşan jüri tarafından değerlendirildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<