banner359

İlk Kez Düzenlenen şampiyonada Fırtına Gibi Estik

1. Dünya Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda milli sporcular, 10 madalya kazanırken, kadın milliler ise dünya ikincisi oldu. Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de gerçekleştirilen ve Dünya Tekvando Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen 1....

27 Temmuz 2014 Pazar 23:02
İlk Kez Düzenlenen şampiyonada Fırtına Gibi Estik
1. Dünya Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda milli sporcular, 10 madalya kazanırken, kadın milliler ise dünya ikincisi oldu.
Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de gerçekleştirilen ve Dünya Tekvando Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen 1. Dünya Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’na, 63 ülkeden 578 sporcu katıldı.
Şampiyonanın ilk üç gününde 2’si altın, 6’sı bronz olmak üzere 8 madalya elde eden milliler, son günü +65 kiloda Muhammed Emin Açıkgöz ile 61 kiloda Hüseyin Kartal’ın elde ettiği iki bronz madalyayla şampiyonayı sonlandırdı.
Milli sporcular toplamda madalya sayısını 10’a yükseltirken, Kadın Milli Takımımız ise dünya ikinciliği elde etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<