banner359

İlker Başbuğ Adliyede

Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ “Orduya Kumpas” iddialarına ilişkin soruşturmada ifade vermek üzere İstanbul Adliyesine geldi. Başbuğ’un adliyeye girişi sırasında görüntü alınmaması için güvenlik güçleri...

29 Aralık 2014 Pazartesi 10:51
İlker Başbuğ Adliyede
Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ “Orduya Kumpas” iddialarına ilişkin soruşturmada ifade vermek üzere İstanbul Adliyesine geldi. Başbuğ’un adliyeye girişi sırasında görüntü alınmaması için güvenlik güçleri basın mensuplarına engel oldu.
Ergenekon davasında bazı sanıkların “Orduya Kumpas” iddialarına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Ergenekon davasında müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ ifade vermek üzere Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine geldi.
Protokol kapısından adliyeye giriş yapan Başbuğ’un Başsavcı Hadi Salihoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştireceği öğrenildi. Daha sonra savcı Mesut Erdinç Bayhan’a ifade verecek olan Başbuğ’un adliyede bulunan HSYK müfettişlerine de ifade verecek.
Başbuğ’un Adliyeye girişi sırasında adliyenin özel güvenlik görevlileri basın mensuplarına engel olmaya çalıştı. Şemsiyelerle basın mensuplarını perdelemeye çalışan güvenlikçilerin, zaman zaman fiziki müdahalelerde de bulunması dikkat çekti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<