banner359

İnegöl’de Çifte Sandık

Bursa’nın İnegöl ilçesi Hamidiye Mahallesi’nde ikamet eden seçmenler, 26. dönemde meclisi oluşturacak milletvekilleri seçiminin yanı sıra, yeni muhtarlarını belirlemek için de sandık başına gitti.Hamidiye Mahallesi’nde iki dönemdir...

01 Kasım 2015 Pazar 14:48
İnegöl’de Çifte Sandık
Bursa’nın İnegöl ilçesi Hamidiye Mahallesi’nde ikamet eden seçmenler, 26. dönemde meclisi oluşturacak milletvekilleri seçiminin yanı sıra, yeni muhtarlarını belirlemek için de sandık başına gitti.
Hamidiye Mahallesi’nde iki dönemdir muhtarlık görevini yürüten Ahmet Aydın’ın hayatını kaybetmesi üzerine, mahalle sakinleri, hem milletvekili hem de muhtarlık seçimi için sandığa gitti. Vehbi Koç İlk ve Ortaokulu ile Dumlupınar İlk ve Ortaokulunda kurulan 38 sandıkta genel seçimlerin yanı sıra muhtarlık seçimi de yapıldı.
Hamidiye Mahallesi Muhtarlığı için Cemalettin İlgezdi ve Hülya Açıkgöz aday oldu. Hülya Açıkgöz, Vehbi Koç ilk ve Ortaokulundaki 1158 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Açıkgöz, seçimlerin Hamidiye Mahallesine, İnegöl’e ve Türkiye’ye hayırlı, uğurlu olmasını diledi.
Oyunu Dumlupınar İlk ve Ortaokulundaki 1141 numaralı sandıkta kullanan Cemalettin İlgezdi ise, diğer adaya da başarılar dileyerek, seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<