banner359

İnegöl’de Grup Seksendört rüzgârı

32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Kapsamında Düzenlenen Halk Konserinde, Grup Seksendört İnegöllülerle Buluştu. Binlerce Gencin Alanları Doldurduğu Konserde, Gece Boyunca Alanı Dolduran Gençler Grup Seksendört’ün Şarkilariyla Coştu.

20 Temmuz 2019 Cumartesi 11:52
İnegöl’de Grup Seksendört rüzgârı

Bursa’nı İnegöl ilçesinde Grup Seksendört sahne aldı.

32. Uluslararası Kültür Sanat Festivalinde Grup Seksendört İnegöllülerle buluştu. Nikâh dairesi önünde gerçekleştirilen konserde, Grup Seksendört hayranları erken saatlerde alana gelerek ön kısımlardan yer tuttu. Grup Seksendört, sevilen şarkılarını İnegöllüler için seslendirdi. 23.00’a kadar devam eden konserde coşku tavan yaptı.

Belediye Başkanı Alper Taban, “Festivalimizin en büyük gayesi birlik ve beraberlik. İnegöl çok güzel, çok özel bir şehir. Ama sizlerle beraber güzel bir şehir. Ben hepinize katkı ve desteklerinizden dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum. İyi ki varsınız. Yarın akşam son konserimizle beraber festivalimiz sona ermiş olacak. Biliyorsunuz hemşeri derneklerimiz, ilçe halkımız, gençlerimiz, hanımefendiler, beyefendiler herkes bizlere katkı ve destek sundu, bu güzelliklerin yaşanmasında imkan tanıdılar. Gerçekten şehrimle ne kadar gurur duysam azdır. Allah bana Belediye Başkanlığını nasip etti. İnşallah 5 yılın sonunda da sizlere en iyi hizmetleri sunmayı nasip etsin, bizleri mahcup etmesin” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<