banner359

İnegöl’de Heyelan

Bursa’nın İnegöl ilçesinde sağanak yağmur ve eriyen kar suları heyelana yol açtı.Geçen kar sularının erimesi sebebiyle Paşaören ve Süle köyleri arasındaki yolda, geçen hafta ise Çavuşköy yolunda toprak kayması oldu. Bu yollar gerekli...

15 Nisan 2016 Cuma 11:13
İnegöl’de Heyelan
Bursa’nın İnegöl ilçesinde sağanak yağmur ve eriyen kar suları heyelana yol açtı.
Geçen kar sularının erimesi sebebiyle Paşaören ve Süle köyleri arasındaki yolda, geçen hafta ise Çavuşköy yolunda toprak kayması oldu. Bu yollar gerekli çalışmalar yapılarak tekrar trafiğe açılırken, önceki gün yağan sağanak yağmur ise Doğanyurdu yolunda toprak kayması meydana geldi. Cerrah ile Doğanyurdu arasındaki yolda yaşanan toprak kayması trafik akışını durdurdu. Harekete geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl Şantiyesi ekipleri, iş makineleri ile çalışarak yolu tekrar trafiğe açtı. Genişletme çalışmalarının ardından yolun zemini ve etrafı tahkim ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<