banner359

İnegöllü şehidin amcası: “Vatan sağolsun”

Hakkari Çukurca’da güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan İnegöllü uzman çavuşun evine ateş düştü.Çatışmada ağır yaralanarak kaldırıldığı GATA’da 5 gün sonra hayatını kaybeden 26...

08 Eylül 2016 Perşembe 12:22
İnegöllü şehidin amcası: “Vatan sağolsun”
Hakkari Çukurca’da güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan İnegöllü uzman çavuşun evine ateş düştü.
Çatışmada ağır yaralanarak kaldırıldığı GATA’da 5 gün sonra hayatını kaybeden 26 yaşındaki Uzman Çavuş Yavuz Mete’nin şehadet haberini alan yakınları şehidin evine akın etti. Şehit evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin babası Dursun ile annesi Durgül’ün Ankara’da olmasından dolayı şehit evinde taziyeleri kabul eden amca Necati Mete, “Vatan sağ olsun” dedi.
Yemek molasında yeğeninin bulunduğu bölüğe füze atışının isabet ettiğini anlatan Necati Mete, “Çatışmada ağır yaralandı. Uçakla GATA’ya getirildi. Kalbi durmuş vaziyette geldiği hastanede tedaviye alındı. 5 gün sonra hayatını kaybetti. Gece saat 02.00’de şehit oldu. Ailenin tek erkek çocuğuydu. Vatan sağ olsun. İnşallah bu işler çözülür de rahat uyku uyuyabiliriz” dedi.
Amca Necati Mete, yeğeninin cenazesinin İnegöl İshakpaşa Camii’nde cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Garnizon Şehitliği’ne defnedileceğini duyurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<