banner359

Işık halkı dinliyor

Bursa’nın Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, halk günlerinde vatandaşların taleplerini dinliyor.Belediye Başkanı Mustafa Işık, makamında düzenlenen halk günlerinde, vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinliyor. “Hemşehrilerimizle...

11 Mayıs 2018 Cuma 19:08
Işık halkı dinliyor

Bursa’nın Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, halk günlerinde vatandaşların taleplerini dinliyor.

Belediye Başkanı Mustafa Işık, makamında düzenlenen halk günlerinde, vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinliyor. “Hemşehrilerimizle her fırsatta sohbet etmeye ve Gürsu için fikirlerini paylaşmaya özen gösteriyoruz” diyen Başkan Işık, “Bulunduğumuz her zeminde hemşehrilerimizin taleplerini alıyoruz. Halk günlerinde de belediyemize gelen hemşehrilerimizle görüşerek talep ve dertlerini dinliyoruz. Onların taleplerine anında çare bulurken, ilçemiz için fikirlerini dikkate alarak hizmetlerimizi yönlendiriyoruz“ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<