İstanbul Valisi’nden ’’cinayet’’ Açıklaması

İstanbul Valisi Vasip Şahin, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kentteki mafya tipi cinayetler ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Arkadaşlarımız gayretli bir çalışma yürütüyor. Bu tür olaylar şimdiye kadar hep çözüldü” dedi. Vali...

31 Aralık 2014 Çarşamba 20:05
İstanbul Valisi’nden ’’cinayet’’ Açıklaması
İstanbul Valisi Vasip Şahin, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kentteki mafya tipi cinayetler ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Arkadaşlarımız gayretli bir çalışma yürütüyor. Bu tür olaylar şimdiye kadar hep çözüldü” dedi.
Vali Şahin, yılbaşı akşamı Darülaceze’de yaşayan yaşlıları ziyaret etti. Burada kalan Darülaceze sakinlerinin dertlerini dinleyen Şahin, yaşlı ve çocuklarla yakından ilgilendi. Darülaceze sakinlerinin yeni yılını tebrik ederek duygularına ortak olduktan sonra kurumdan ayrılan İstanbul Valisi, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bir gazetecinin, İstanbul İstinye ve Şişli Nişantaşı’nda aynı gün 9 saat ara ile işlenen mafya türü cinayetlerdeki soruşturmada gözaltı olup olmadığını sorması üzerine Vali Şahin, “Arkadaşlarımız dikkatli ve gayretli çalışma yürütüyor. Mutlaka cinayetler çözülecektir. Bu tür olaylar şimdiye kadar hep çözüldü. Sebepler ve taraflar üzerinde dikkatli bir çalışma yürütülüyor. Sonuçlarını önümüzdeki günlerde inşallah görürüz. Takdir edersiniz ki; bu adli bir olaydır ve Cumhuriyet Savcılarımızın kontrolünde yürütülüyor. Cumhuriyet Savcılarımız da bu konunun üzerinde hassasiyetle duruyor” diye cevap verdi.
İstanbul halkının yeni yılını kutlayan ve yılbaşı gecesi ile ilgili İstanbul’da alınan güvenlik tedbirlerine de değinen Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Tüm İstanbullulara, İstanbullu hemşerilerimize yeni yılda sağlıklı mutlu huzur dolu yıllar diliyorum. İnşallah İstanbul 2014’den daha rahat daha huzurlu daha güvenli bir şehir olacaktır. Bütün arkadaşlarımız kamuda çalışan bütün kamu hizmetlisi kamu görevlisi bütün görevlilerimiz arkadaşlarımız bu gayret ve azim içerisindeler. Tüm İstanbullulara iyi seneler diliyorum. Bugün İstanbul’un cadde ve sokaklarında 15 binden fazla güvenlik görevlisi arkadaşlarımız var. Bunların içerisinde trafik görevlileri de dahil. İstanbulluların daha iyi bir yılbaşı geçirmeleri için gayret içerisindeler, görevi başındalar. Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Vatandaşlarımızdan da bu konuda anlayış ve hassasiyet ve görevlilerimizin görevlerini yapmaları konusunda rica ediyorum. Özellikle bugün alkollü araba kullanımı hususunda vatandaşlarımızın özel bir dikkat sarf ederek alkollü araç kullanmamaları herhangi can mal kaybına üzücü bir duruma sebebiyet vermemeleri noktasında çok önemli bu. Ona özellikle hassasiyet rica ediyorum.” Darülaceze’deki ziyaretlerini tamamlayan Vali Şahin, daha sonra bölgeden ayrıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<