İstanbul’da Kapanan Yollar Temizlendi

İstanbul’da başlayan yoğun kar yağışı, Arnavutköy ve Büyükçekmece ilçelerinde etkili oldu. Yağış dolayısıyla kapanan yollar kar küreme araçlarıyla temizlenirken, bazı araçlar kaygan yollarda ilerlemekte güçlük çekti. İstanbul...

30 Aralık 2014 Salı 23:54
İstanbul’da Kapanan Yollar Temizlendi
İstanbul’da başlayan yoğun kar yağışı, Arnavutköy ve Büyükçekmece ilçelerinde etkili oldu. Yağış dolayısıyla kapanan yollar kar küreme araçlarıyla temizlenirken, bazı araçlar kaygan yollarda ilerlemekte güçlük çekti.
İstanbul genelinde etkili olan kar yağışı özellikle yüksek ve kırsal kesimlerde hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kar dolayısıyla kapanan ana cadde ve sokaklar belediye ekiplerinin kar küreme çalışmalarıyla temizlendi. Yola hazırlıksız çıkan bazı araç sürücüleri ise kayganlaşan yolda ilerlemekte güçlük çekti. Öte yandan, şehri beyaza bürüyen kar yağışını fırsat bilen bazı vatandaşlar ise kartopu oynadı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<