İşte savaş uçaklarının enkazı !

Dün akşam Malatya’nın Akçadağ ilçesi İkinciler Mahallesi yakınlarındaki bir mevkide düşen iki savaş uçağının enkazı gün ağarınca tüm detayları ile gün yüzüne çıktı.Sabah havanın aydınlanması ile feci kazanın boyutu ortaya...

25 Şubat 2015 Çarşamba 08:45
İşte savaş uçaklarının enkazı !
Dün akşam Malatya’nın Akçadağ ilçesi İkinciler Mahallesi yakınlarındaki bir mevkide düşen iki savaş uçağının enkazı gün ağarınca tüm detayları ile gün yüzüne çıktı.
Sabah havanın aydınlanması ile feci kazanın boyutu ortaya çıkarken havada çarpıştığı sanılan 2 savaş uçağının yanan parçalarının yaklaşık 1 kilometrelik bir alana yayıldığı görüldü. Dün akşam saat 19.00 sıralarında Malatya 7.Ana Jet üs komutanlığından havalanan 2 savaş uçağının bir süre sonra radardan kaybolması üzerine bölgeye çok sayıda arama-kurtarma ekipleri ile sağlık görevlileri yönlendirildi. Uçakların kaybolmasından yaklaşık 1 saat sonra iki uçağında enkazlarına dağlık bir alanda rastlanıldı. Yapılan ilk inceleme de uçaklarda bulunan 4 subayın feci şekilde hayatlarını kaybederek şehit düştüğü haberi kısa süre sonra açıklandı.
Sabah kadar süren çalışmaların ardından şehitlerin cesetleri toplanarak otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken sabahın ilk ışıklarında ise yaşanan kazanın dehşeti gün yüzüne çıktı. Uçakların enkazlarını dağınık alanlara dağılırken kaza kırım ekibinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından uçak parçalarının daha sonra toplanarak 7.Ana Jet Üs Komutanlığı’na götürüleceği öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<