banner359

İşte Türkiye’nin Yeni Logosu

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Türkiye’nin yeni logosunu tanıttı. İhraç edilen Türk mallarının üzerinde artık bu logo bulunacak. Yeni logo TİM’in Twitter hesabında da tanıtıldı. Logoda "Türkiye’nin potansiyelini keşfet" yazıyor....

28 Eylül 2014 Pazar 15:42 2014-09-28 16:05:52
İşte Türkiye’nin Yeni Logosu

Türkiye markasının kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ekonomi bakanlığımız ve TİM tarafından hazırlanan logomuzu tanıtıyoruz. Türkiye'de üretilen ürünlerde bundan sonra Made in Turkey yerine bu logo kullanılacak” dedi.

SLOGANI “GÜÇÜ KEŞFET”

Yeni ‘Türkiye Markası’nın sloganının gücü keşfet olacağını söyleyen Erdoğan “Potansiyel yerine de güç kelimesinin kullanılmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Şu andan itibaren slogana ve logoya eleştiriler gelecektir” dedi.

Son Güncelleme: 28.09.2014 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<