banner359

İtfaiyeciler şehir Turu Atınca...

Amasya’da itfaiyeciler şehir turu atınca, çok sayıda vatandaş yangın var sanıp bilgi almak için itfaiyeyi aradı.Amasya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan itfaiyeciler haftası nedeniyle...

29 Eylül 2014 Pazartesi 17:16
İtfaiyeciler şehir Turu Atınca...
Amasya’da itfaiyeciler şehir turu atınca, çok sayıda vatandaş yangın var sanıp bilgi almak için itfaiyeyi aradı.
Amasya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan itfaiyeciler haftası nedeniyle şehir turu attı. Art arda giden araçları gören vatandaşlardan bazıları cep telefonuyla fotoğraf çekip alkışlarken, 10 araç ve 30 itfaiyecinin katılımıyla gerçekleşen şehir turunu yangın sananlar ise 110’u arayarak bilgi almak istedi.
Telefonların peş peşe geldiğini belirten santral görevlisi Murat Özce arayanlara araçların İtfaiyeciler Haftası nedeniyle şehir turu attığını söyledi.
Belediye Başkan Vekili Kenan Eraslan ile Başkan Yardımcıları Cengiz Erdem ve Osman Akbaş, çiçek verdikleri itfaiyecilerin haftalarını kutladılar.
İtfaiye ekiplerinin kullandığı araç-gereçlerin donanımlı olmasına büyük önem verildiğini anlatan Başkan Yardımcısı Akbaş, "Onları iş başında gördüğümüz zaman bu işin ne kadar önem arz ettiğini, onların ne kadar bu işin olmazsa olmazı olduklarını anlıyoruz. Allah onları başımızdan eksik etmesin ama çokta fazla iş vermesin inşallah diye dua ediyor. Günlerini kutluyorum” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<