banner359

İzmir’in Kar Keyfi En Fazla Bu Kadar Olur

İzmir’de yılbaşı tatilini fırsat bilen İzmirliler, yüksek kesimlerde tutan karda karın keyfini çıkardı. Kimi çocuklarıyla kartopu oynarken, kimi de kar üstünde mangal yaptı.Yurt genelinde etkisini gösteren kar, çoğu yerde yolları kapadı...

01 Ocak 2015 Perşembe 15:54
İzmir’in Kar Keyfi En Fazla Bu Kadar Olur
İzmir’de yılbaşı tatilini fırsat bilen İzmirliler, yüksek kesimlerde tutan karda karın keyfini çıkardı. Kimi çocuklarıyla kartopu oynarken, kimi de kar üstünde mangal yaptı.
Yurt genelinde etkisini gösteren kar, çoğu yerde yolları kapadı çileye döndü. İzmir’de ise yüksek kesimlere yağan ve tutan kar İzmirliler için keyif dolu anlara sahne oldu. Yılbaşı tatilini fırsat bilen İzmirliler, aileleri ile birlikte Bornova’nın yüksek kesimlerinde tutan kara koştu. Kimi aileler çocukları ile kartopu oynayarak karın keyfini çıkardı kimi ise karda mangal keyfi yaptı. Yaşları küçük olan kimi çocuklar karla ilk defa tanıştı. Yol kenarına park edilen araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Ailesi ile birlikte gelen İsmail Özcan, "Uzun süredir karı görmüyorduk, hasrettik kara. Allah’tan bu sene İzmir’in yüksek kesimlerine kar yağdı. Biz de yılbaşı tatilini fırsat bilip çocuklarımızla birlikte kartopu oynamaya geldik. 3 yaşındaki oğlum İbrahim de ilk defa karla tanıştı" dedi.
Karda anne ve babası ile kartopu oynayan 10 yaşındaki Baran Düşünceli ise, "Karın üzerinde olmaktan çok mutluyum. Çok zevkli kar topu oynamak" dedi.
Ailesi ile birlikte karın üzerinde mangal yapan İrfan Çetindede de, "Yılbaşı tatilini fırsat bilip kar üzerinde mangal yapmaya geldik ailecek. Sabah kahvaltımızı mangalda sucuk kızartarak yaptık. Çocuklar karı ilk defa gördüğü için heyecanlıydı. Bir daha böyle fırsatı bulmak uzun süreceği için kaçırmadık, hemen geldik" diye konuştu.
Çocuklar, kardan adam yapıp kayarak günün tadını çıkardı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<