banner359

İznik Belediye Meclisi toplandı

İznik Belediye Meclisi’nin eylül ayı toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Osman Sargın başkanlığında Gençlik ve Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda 5 gündem maddesi karara bağlandı. Boş kadrolarda derece değişikliklerinin görüşülmesi...

05 Eylül 2018 Çarşamba 16:27
İznik Belediye Meclisi toplandı

İznik Belediye Meclisi’nin eylül ayı toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Osman Sargın başkanlığında Gençlik ve Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda 5 gündem maddesi karara bağlandı. Boş kadrolarda derece değişikliklerinin görüşülmesi maddesi meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi. İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi’nin Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na devredilmesi maddesi de oy birliği ile kabul edildi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün müzekkeresi ekinde sunulan plan tadilâtı talebi ve ilgili dilekçeler ile İmar Komisyonunun plan tadilâtlarına dair raporlar da meclis üyeleri tarafından görüşülerek karara bağlandı. Meclise gönderilen dilekçeler ve raporlar incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edilirken, bir sonraki meclis toplantısı 2 Ekim 2018 tarihinde yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<