banner359

İznik’te kapı kapı maske dağıtılıyor

BURSA (İHA) - TÜRKİYE GENELİNDE HIZLA YAYILAN CORONA VİRÜSÜNE KARŞI İLK TEDBİRLERİ UYGULAYAN BELEDİYELERİN BAŞINDA GELEN İZNİK BELEDİYESİ ŞİMDİ DE TÜM VATANDAŞLARINA MASKE DAĞITMAYA BAŞLADI.

06 Nisan 2020 Pazartesi 16:11
İznik’te kapı kapı maske dağıtılıyor

Türkiye genelinde etkili olan korona virüsüne karşı ilk tedbirleri uygulayan belediyelerin başında gelen İznik Belediyesi şimdi de tüm vatandaşlarına maske dağıtmaya başladı.

İznik Belediyesi ilçedeki tüm mekanların dezenfekte işlemlerini yapmasının yanı sıra cadde ve sokakları da tazyikli sularla yıkıyor. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, maske teminini kısa sürede yaparak vatandaşlara dağıtımına bugün başladıklarını belirtti.

Başkan Usta “ Zabıta ekiplerimiz bugün ev ev gezip maske dağıtımına başladı. İlçeye bağlı mahallelerde ise maskeler muhtarlara teslim edilecek ve onların marifeti ile dağıtılacak. Hane başına 5 adet olmak üzere toplamda 60 bin adet maske dağıtacağız. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz devletimiz tarafından konulan kurullara eksiksiz olarak riayet etmeleridir. Belediyemizin tüm birimleri sizler için hiç durmadan çalışıyor. Lütfen zorunlu haller dışında evden çıkmayalım ve sağlıklı kalalım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<