Jandarmadan annelere sürpriz

ORHANGAZİ JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİ, ANNELER GÜNÜ NEDENİYLE SORUMLULUK ALANLARINDAKİ BAZI MAHALLELERDE ÇOCUKLARI UZAKTA OLAN VE ANNELER GÜNÜNÜ YALNIZ GEÇİRECEK OLAN 2 ANNEYİ ZİYARET EDEREK ANNELER GÜNLERİNİ KUTLAYIP ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER. JANDARMA EKİPLERİ AYRICA YOL KONTROLLERİ ESNASINDA ARAÇLARDAKİ ANNELERE DE ÇİÇEK VEREREK ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI.

10 Mayıs 2020 Pazar 09:42
Jandarmadan annelere sürpriz

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde jandarma ekipleri, Anneler Günü sebebiyle kırsal bazı mahallelerde çocukları uzakta olan ve Anneler Günü’nü yalnız geçiren 2 anneyi ziyaret ederek kutlama yaptı. Jandarma ekipleri ayrıca yol kontrolleri esnasında araçlardaki annelere de çiçek vererek bu anlamlı günü kutladı.

Korona virüs salgını nedeniyle bu yıl sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı güne denk gelen Anneler Günü’nde Orhangazi Jandarma Komutanlığı ekipleri kendi görev bölgelerindeki bazı anneleri ziyaret ederek annelere sürpriz yaşattı. Ekipler Bayırköy ve Paşapınar Mahalleleri’nde ikamet eden ve çocukları il dışında olduğu için Anneler Günü’nü kutlamaya gelemeyen 2 anneyi evlerinde ziyaret etti. Ellerinde çiçeklerle köye gelen jandarma ekipleri çiçeklerini sunup annelerin elini öptü.

banner380

Jandarma ekipleri ayrıca yol kontrollerinde durdurdukları araçlarda yolcu olarak bulunan annelerin de Anneler Günü’nü kutlayıp çiçek verdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<