Kahraman Işçinin O Anları Güvenlik Kamerasında

Eskişehir’de temizlik işçisinin bir binanın 7’inci katından düşen 3 yaşındaki Ecrin Esen’i kurtarma anları ve sonrası güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Dün akşam saatlerinde Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarında bulunan...

29 Kasım 2014 Cumartesi 12:27
Kahraman Işçinin O Anları Güvenlik Kamerasında
Eskişehir’de temizlik işçisinin bir binanın 7’inci katından düşen 3 yaşındaki Ecrin Esen’i kurtarma anları ve sonrası güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Dün akşam saatlerinde Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarında bulunan bir binanın 7’inci katından düşen Ecrin Esen’i Odunpazarı Belediyesi’nde temizlik işçisi 41 yaşındaki Şükrü Deniz kurtarmıştı. Deniz’in minik Ecrin’i kurtarma anları ise bölgede bulunan bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kamera görüntülerinde Deniz’in apartman çevresinde temizlik yapması, minik Ecrin’in ayakkabılarını atmasının ardından dikkatle yukarı bakması ve çocuğun atladıktan sonra Deniz ile birlikte yerde yatması görünüyor. Olayın ardından çevredeki vatandaşların telaşı ve müdahaleler de gözlemlenebiliyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<