Kansere yenik düşen genç göz yaşlarıyla uğurlandı

Orhangazi’ye Bağlı Ortaköy Mahallesi’nde Yaşayan Ve Yaklaşık 1 Yıl Önce Akciğer Kanseri Teşhisi Konan Doğan Ata (22) Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti. Genç Adamın Vefatı Ailesi Ve Sevenlerini Yasa Boğdu. Doğan Ata, İkindi Vakti Ortaköy Caminde Kılınan Cenaze Namazının Ardından Son Yolculuğuna Uğurlandı.

25 Aralık 2019 Çarşamba 17:06
Kansere yenik düşen genç göz yaşlarıyla uğurlandı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde akciğer kanserinden vefat eden genç son yolculuğuna uğurlandı.

Ortaköy Mahallesinde ikamet eden Yakup ve Nermin Ata çiftinin en büyük çocukları olan ve 1 yıl önce akciğer kanseri teşhisi konan 22 yaşındaki Doğan Ata, önceki gün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Geçen yıl geçirdiği bir rahatsızlık sonrasında tetkikleri yapılan ve akciğer kanseri teşhisi konan Doğan Ata, bu tarihten sonra yoğun bir tedavi süreci yaşadı. Bursa’da Uludağ Üniversitesi ve Bursa Onkoloji Hastanesinde tedavi gören Doğan Ata, tedavisi devam ederken aniden fenalaştı. Yoğun bakıma alınan Doğan Ata, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

banner380

Genç adamın amansız bir hastalık sonucu hayatını kaybetmesi, baba Yakup ve anne Nermin Ata başta olmak üzere yakınları ve yaşadığı Ortaköy’ü hüzne boğdu. Ata çiftinin 3 çocuklarından en büyüğü ve tek erkek çocuk olan Doğan Ata, ikindi vakti Ortaköy Camiinde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Doğan’ın cenazesinde göz yaşları sel oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<