banner359

Kapalı pazar alanı ve otopark bir arada

Yunuseli Mahallesi’nde Otopark Ve Pazar Yerini Bünyesinde Barındıracak Olan Kapalı Pazar Alanı İçin Çalişmalar Hızıyla Sürüyor.

05 Eylül 2019 Perşembe 15:09
Kapalı pazar alanı ve otopark bir arada

Osmangazi Belediyesi, şehrin âhengini bozan pazar yerlerini yeniden düzenleyerek, alışveriş anlayışına kalite getiriyor. Yunuseli Mahallesi’nde otopark ve pazar yerini bünyesinde barındıracak olan kapalı pazar alanı için çalışmalar hızıyla sürüyor.

Vatandaşların hijyenik ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için ilçenin dört bir yerine kapalı pazar yerleri inşâ eden Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’nde de örnek bir projeyi hayata geçiriyor. Toplam 3 bin metrekare alan üzerine inşâ edilen Yunuseli Kapalı Pazar Yeri’nin üst katı 100 araç kapasiteli otopark, alt katı ise 130 tezgâh kapasiteli kapalı pazar alanı olarak hizmet verecek. Kaba inşaatı devam eden kapalı pazar yeri ve otopark, bölgedeki önemli bir ihtiyacı giderecek.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, şehrin âhengini bozan sokak pazarlarının yerine modern pazar alanları inşâ ettiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda alışveriş yapması, pazarcı esnafımızın da modern bir yerde hizmet verebilmesi için kapalı pazar yerleri inşâ ediyoruz. Yunuseli, planlı yapılaşması ile Osmangazi’nin yeni gelişim bölgesi. Hızla gelişen bu bölgemize, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek çok amaçlı bir tesis inşâ ediyoruz. Üstü otopark olacak bu tesisimizin alt katı ise pazar alanı olarak hizmet verecek. 3 dönüm alan üzerine yapılan bu tesis, mimarîsiyle pazar alanlarına getirdiğimiz dönüşümün en güzel örneği olacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<