banner359

Karacabey Belediyesi’nden amatör balıkçılara destek

Karacabey Belediyesi, Mudanya Liman Başkanlığı İle İş Birliği Yaparak, Balıkçılıkla İlgilenen Vatandaşların İç Sularda Güvenli Bir Taşımacılık Ve Balıkçılık Yapabilmeleri Adına Mecburi Olan Sınava Ev Sahipliği Yaptı

11 Temmuz 2019 Perşembe 16:58
Karacabey Belediyesi’nden amatör balıkçılara destek

Karacabey Belediyesi, amatör balıkçılara desteğini sürdürüyor.

Karacabey Belediyesi, Mudanya Liman Başkanlığı ile iş birliği yaparak, balıkçılıkla ilgilenen vatandaşların iç sularda güvenli bir taşımacılık ve balıkçılık yapabilmeleri adına mecburi olan sınava ev sahipliği yaptı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından bağlama kütüğü oluşturma yetkisi verilen Karacabey Belediyesi’nin vatandaşlara kolaylık olması için yapmış olduğu girişimler sonucu ilçede gerçekleştirilen amatör denizci belgesi sınavına 703 vatandaş katıldı. Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sınav öncesi konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, vatandaşlara kolaylık sağlamak adına bu tür destekleri sürdüreceklerini belirterek, imtihana giren vatandaşlara başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<