banner359

Karaman’a Gidiyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karaman’ın Ermenek ilçesindeki Pamuklu köyü yakınlarındaki kömür ocağında meydana gelen kaza nedeniyle Karaman’a gidecek. Karaman’ın Ermenek ilçesindeki Pamuklu köyü...

29 Ekim 2014 Çarşamba 11:04
Karaman’a Gidiyorlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karaman’ın Ermenek ilçesindeki Pamuklu köyü yakınlarındaki kömür ocağında meydana gelen kaza nedeniyle Karaman’a gidecek.
Karaman’ın Ermenek ilçesindeki Pamuklu köyü yakınlarındaki kömür ocağında meydana gelen kazanın ardından bu akşam yapılması planlanan Cumhuriyet Resepsiyonu iptal edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resepsiyonun iptal edildiğini ve Karaman’a hareket edeceğini duyurdu.
Başbakanlık kaynakları, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da saat 13.30’da Ankara’dan helikopterle Karaman’a hareket edeceğini açıkladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<