Kent Konseyi’nden “Bursa Konuşuyor” toplantısı

Ortak Aklın Adresi Bursa Kent Konseyi Tarafından “bursa Konuşuyor” Toplantısı Düzenlenecek.

06 Ocak 2020 Pazartesi 14:09
Kent Konseyi’nden “Bursa Konuşuyor” toplantısı

Ortak aklın adresi Bursa Kent Konseyi tarafından “Bursa Konuşuyor” toplantısı düzenlenecek.

Bursa Kent Konseyi’nin periyodik olarak düzenlediği ve kentte yaşayan bütün vatandaşların görüşlerinin tartışıldığı ‘Bursa Konuşuyor’ toplantısının bu defaki gündemi ‘Bursa Kent Konseyi’nden neler bekliyorsunuz?’ olacak. 10 Ocak Cuma günü saat 15.00’e Merinos AKKM) Başkanlık Salonu’nda düzenlenecek olan toplantıda ortaya çıkan görüşler Bursa Kent Konseyi’nin 2020 gündemine katkı sağlayacak.

banner380

Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, kent konseylerinin yerel demokrasinin merkezleri haline geldiğini söyledi. Bursa Konuşuyor toplantısını toplumun tüm kesiminin iştirakiyle gerçekleştireceklerini ifade eden Orhan, “Bu toplantı sonucunda ortaya çıkan görüşler bizim 2020 yılımızın yol haritasını belirleyecek. Bursa’ya gönül veren herkesi toplantıya davet ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<