banner359

Kerry Ile Davutoğlu Bir Araya Geldi

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ABD’li mevkidaşı John Kerry ile Paris’te bir araya geldi. İki bakan, Gazze’de ateşkes sağlanmasına yönelik çalışmaları tartıştı. Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius’un ev sahipliğinde Gazze’de...

26 Temmuz 2014 Cumartesi 14:17
Kerry Ile Davutoğlu Bir Araya Geldi
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ABD’li mevkidaşı John Kerry ile Paris’te bir araya geldi. İki bakan, Gazze’de ateşkes sağlanmasına yönelik çalışmaları tartıştı.
Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius’un ev sahipliğinde Gazze’de ateşkes sağlanması amacıyla yapılacak toplantıya katılmak üzere Paris’e gelen Dışişleri Bakanı Davutoğlu, ABD’nin Paris Büyükelçiliği’nde Kerry ile görüştü. İkili, Gazze’de ateşkes sağlanması yönünde yürütülen çalışmaları ele aldı.
Paris’te bugün Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius’un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek toplantıya Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve ABD Dışişleri Bakanı Kerry’nin yanı sıra İngiltere, İtalya, Almanya ve Katar’ın dışişleri bakanları ile AB Dış Politika Şefi Catherine Ashton katılacak. Toplantıda, Gazze’de ateşkesin sağlanması için harcanılan bütün çabaların birleştirilmesi ve sonuca ulaştırılmasına odaklı çalışılacak. Toplantıda ayrıca Mısır ve BM’nin dün sunduğu, Gazze’de 7 günlük ateşkes sağlanması önerisi de ele alınacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<