banner359

Kesilen Ağaçlara Ne Olacak ?

Yalova Belediyesi tarafından Tonami Meydanı’nda kesilen ağaçlar, ihtiyaç sahipleri ile belediye personeline yakacak olacak.Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Yalova girişinde yapılacak köprülü kavşak çalışması kapsamında Yalova...

28 Kasım 2014 Cuma 10:29
Kesilen Ağaçlara Ne Olacak ?
Yalova Belediyesi tarafından Tonami Meydanı’nda kesilen ağaçlar, ihtiyaç sahipleri ile belediye personeline yakacak olacak.
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Yalova girişinde yapılacak köprülü kavşak çalışması kapsamında Yalova Belediyesi tarafından Tonami Meydanı’nda kesilen 180 ağaç, Çınarcık yolu üzerinde bulunan belediyeye ait İkmal ve Bakım Müdürlüğünde depolandı. Kesilen ağaçların Umut Evleri vasıtası ile belirlenecek yardıma muhtaç insanlara ve doğal gaz kullanmayan belediye personeline yakacak olarak dağıtılacağı öğrenildi.
Yalova’nın Tonami Meydanı’ndaki ağaç kesimi sabah erken saatlerde de devam etti. Yol kenarındaki yaşları 100’den fazla olan ağaçlar kesilerek kamyonlara yüklendi. Çevredeki vatandaşlar ise çalışmaları uzaktan izledi.
Ağaçların kesilmesi vatandaşları da ikiye böldü. Bazı vatandaşlar trafik sorununun çözülmesi için buraya yapılacak olan köprülü kavşağın şart olduğunu dile getirerek belediyeye destek verirken, bazı vatandaşlar ise ağaç kesiminin yanlış olduğunu dile getirdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<