Kestel Belediyesi katı atık bedeli almayacak

KESTEL BELEDİYE BAŞKANI ÖNDER TANIR, SU FATURALARINDA ABONELERDEN TAHSİL EDİLEN KATI ATIK BEDELİNİN ALINMAYACAĞINI MÜJDELEDİ.

30 Eylül 2020 Çarşamba 13:29
Kestel Belediyesi katı atık bedeli almayacak

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, su faturalarında abonelerden tahsil edilen katı atık bedelinin alınmayacağını müjdeledi.

banner380

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararla bugüne kadar BUSKİ faturaları ile tahsil edilen katı atık toplama bedeli, artık BUSKİ tarafından değil, ilgili ilçe belediyelerince tahsil edilecek. Alınan kararla artık katı atık bedellerinin tahsilatı ilçe belediyeleri tarafından yapılacakken, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, bu konuda yeni bir yasal düzenleme çıkana kadar, vatandaşlardan katı atık toplama bedeli almayacaklarını müjdeledi. Müjdeyi sosyal medya hesaplarından duyuran Başkan Tanır, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

‘’Pandemi süresince hemşehrilerimiz yanında olmaya her alanda devam ediyoruz. Kestel Belediyesi olarak biz de mesken ve iş yerlerinde, yeni bir yasal düzenleme yapılana kadar katı atık toplama bedeli almayacağız.’’

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<