banner359

Kimsesizler Arasında Sürpriz Bir Isim

Eski Başbakan Tansu Çiller’i dolandırmasıyla gündeme gelen Selçuk Parsadan’ın sokakta yaşayan oğlu Hakan Parsadan, evsizlerin misafir edildiği spor salonunda barınıyor. Babasıyla gurur duyduğunu belirten Parsadan, “Babam başka bir ülkede...

31 Aralık 2014 Çarşamba 15:23
Kimsesizler Arasında Sürpriz Bir Isim
Eski Başbakan Tansu Çiller’i dolandırmasıyla gündeme gelen Selçuk Parsadan’ın sokakta yaşayan oğlu Hakan Parsadan, evsizlerin misafir edildiği spor salonunda barınıyor. Babasıyla gurur duyduğunu belirten Parsadan, “Babam başka bir ülkede olsaydı heykelini dikerlerdi” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kış şartlarının ağırlaşmasıyla birlikte sokakta yaşayan evsiz vatandaşları Zeytinburnu Spor Salonu’nda misafir ediyor. Misafir edilen evsiz vatandaşların arasında eski Başbakan Tansu Çiller’i dolandırmasıyla gündeme gelen Selçuk Parsadan’ın oğlu Hakan Parsadan da yer alıyor. Babasının ölümünün ardından maddi zorluklar çekerek sokaklarda yaşamaya başlayan Hakan Parsadan, yaklaşık bir haftadır evsizlerin sığındığı spor salonunda barınıyor.
Bir haftadır evsizlerle birlikte yaşadığını belirten Parsadan, “Bir haftadır buradayım. Ortam çok güzel ama bazı eksiklikler var. Uyuşturucu bağımlıları var, onları tedavi altına almak gerekiyor. İşsizlere iş bulunması şart. Burası Cumhurbaşkanımın talimatlarıyla kurulmuştur. Buranın 12 ay açık kalması gerekiyor. Cumhurbaşkanım çok duyarlı ve duygusal bir insandır. Lütfen buradaki insanların rehabilite altına alınması şarttır” dedi.

“BABAM BAŞKA ÜLKEDE OLSAYDI HEYKELİNİ DİKERLERDİ”
Hakan Parsadan, babasıyla gurur duyduğunu kaydederek, “Düşenin dostu olmaz. Buradan çıkınca belki sokakta kalırım, belki başka bir şey olur. Ama bu hayatı kazanacağız. Türkiye’nin en zengin ailelerinden birinin çocuğuyum. Benim babam başka bir ülkede olsaydı heykelini dikerlerdi. Babamla gurur duyuyorum, yaptığı her şeyin arkasındayım” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<