banner359

Kınalı kuzular asker ocağına doğru yola çıktı

Bursa’da Askere Gidecek Olan Mehmetçikler, Davullu, Zurnalı Eğlencelerle Birliklerine Uğurlandı.

20 Temmuz 2019 Cumartesi 11:55
Kınalı kuzular asker ocağına doğru yola çıktı

Bursa’da asker adayları davul ve zurnalarla birliklerine uğurlandı.

Bursa’da askere gidecek olan Mehmetçikler, davullu, zurnalı eğlencelerle kışlaya uğurlandı. Sevincin ve hüznün bir arada yaşandığı asker uğurlaması sırasında bazı asker yakınları göz yaşlarına hakim olamadı.

Bursa’da 1999-3 tertip askerler yakınları tarafından birliklerine coşkuyla uğurlandı. Terminalde davullu, zurnalı eğlencelere sahne olan uğurlama töreninde vatanî görevini yapmak için yola çıkan gençlerin aileleri duygulu anlar yaşadı.

Öte yandan acemi birliği için Manisa merkeze gidecek olan Özcan Özbezer isimli asker, vatanî görevini yerine getireceği için gurur duyduğunu belirterek, arkadaşlarının omzunda yola çıkmak için otobüse bindirildi. Askerler aileleriyle birlikte vedalaşırken duygulu anlar yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<