banner359

Kızını Kaçıran Sözde "odtü Mezunu" Sabıkalı Yakalandı

İstanbul’da ‘ODTÜ mezunuyum’ deyip kandırdığı öğretmen eşinin kendisini boşaması üzerine 5 yaşındaki kızlarını kaçıran adam, saklandığı evde polis tarafından yakalandı. Genç kadının, 1 yıldır görmediği kızıyla buluşması...

30 Aralık 2014 Salı 16:15
Kızını Kaçıran Sözde
İstanbul’da ‘ODTÜ mezunuyum’ deyip kandırdığı öğretmen eşinin kendisini boşaması üzerine 5 yaşındaki kızlarını kaçıran adam, saklandığı evde polis tarafından yakalandı. Genç kadının, 1 yıldır görmediği kızıyla buluşması sırasında duygusal anlar yaşandı.
İstanbul’da bir okulda öğretmenlik yapan Gülşen Gümüş, üniversitede öğrenci olduğu dönemde N.Ö. ile tanıştı. Bir süre sonra evlenen çiftin Yağmur isimli küçük kızları dünyaya geldi. Ancak çiftin evliliği kısa bir süre sonra farklı bir boyut kazandı. Evlenirken eşine ODTÜ mezunu olduğunu söyleyen N.Ö. eve gelmemeye başladı. Yaşanan bu olay üzerine bir araştırma yapan Gülşen Gümüş, eşinin sabıkalı olduğunu ve 36 suçtan arandığı öğrendi. Ayrıca eşinin başka bir bayanla ilişkini öğrenen Gülşen Gümüş tam bir şok yaşadı. Şiddetli tartışmalar yaşayan çift, bir süre sonra ayrıldı. Mahkeme kararı ile kızını gören baba N.Ö. son seferde dışarı çıkardığı Yağmur’u bir daha geri getirmedi.
N.Ö.’nün Başakşehir’de saklandığı evi belirleyen polis, bu sabah baskın düzenledi. Gözaltına alınan N.Ö. ve kızı Yağmur, Üsküdar’daki Çocuk Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Kızının bulunduğu haberini alan anne Gülşen Gümüş de avukatıyla birlikte Çocuk Şube’ye geldi. Kızına kavuşmak için beklerken heyecanlı anlar yaşayan anne Gülşen Gümüş, “1 yıldır hiç göremedim. 1 sene sabrettim ama şu haberi aldığımdan beri bayılmamak için kendimi zor tutuyorum. Sabah öğrendim. Onun sevdiği yemekler var. Köfteyi çok seviyor belki akşam birlikte köfte yaparız” dedi.
Genç kadının avukatı Rıza Koçak ise “Anneye yeni yıl hediyesi oldu” diye konuştu.
Minik Yağmur, Çocuk Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından annesine teslim edildi. Anne ve kızının kavuşması sırasında duygusal anlar yaşandı. Olan bitenden habersiz olan Yağmur ise annesine, “Ben babamda kalacağım ama söz veriyorum seni arayacağım” dedi. Anne ve kızı daha sonra Çocuk Şube Müdürlüğü’nden ayrıldı.
Öte yandan, emniyette işlemleri süren N.Ö.’nün, mahkemeye sevk edileceği belirtildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<