Köpeğin tehlikeli yolculuğu

Bursa’da sahibinin son sürat kullandığı motosikletin arkasında yolculuk eden köpeğin düşmemek için gösterdiği çaba internette ilgi odağı oldu.Yalova yolu üzerinde dün gece saat 22:30 sıralarında yolculuk edenler, trafikte nadir görülen...

03 Eylül 2016 Cumartesi 09:28
Köpeğin tehlikeli yolculuğu
Bursa’da sahibinin son sürat kullandığı motosikletin arkasında yolculuk eden köpeğin düşmemek için gösterdiği çaba internette ilgi odağı oldu.
Yalova yolu üzerinde dün gece saat 22:30 sıralarında yolculuk edenler, trafikte nadir görülen bir olaya şahitlik etti. Gemlik istikametine doğru seyreden bir motosikletin arkasındaki sevimli yolcu görenleri şaşkına çevirdi. Ne kafes ne de bir sepet olmadan motosikletin arkasında açıkta yolculuk eden köpeğin motordan düşmemek için gösterdiği çaba trafikte seyreden diğer sürücülerin dikkatini çekti. Motosikleti otomobili ile takip eden bir sürücü, yol boyunca köpeğin tehlikeli yolculuğunu görüntüledi. Yüksek hıza rağmen motosikletin üzerinde büyük bir başarıyla duran köpek ve sahibi, bir müddet sonra gecenin karanlığında gözlerden kayboldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<