banner359

Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan Uludağ’da kar sürprizi

TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ KIŞ VE DOĞA TURİZM MERKEZLERİNDEN ULUDAĞ, KORONA VİRÜSÜ TEDBİRLERİ KAPSAMINDA KAPATILMASININ ARDINDAN YAĞAN SÜRPRİZ KAR YAĞIŞI ZİRVEYİ TEKRAR BEYAZLARA BÜRÜDÜ.

29 Mart 2020 Pazar 10:11
Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan Uludağ’da kar sürprizi

Türkiye’nin önemli kış ve doğa turizm merkezlerinden Uludağ, korona virüsü tedbirleri kapsamında kapatılmasının ardından yağan sürpriz kar yağışı zirveyi tekrar beyazlara bürüdü.

Korona virüs tedbirleri kapsamında geçen haftalarda erken kapanan sezonun ardından İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelgeyle önceki gün tamamen kapatılan Uludağ’da dün gece saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte her yer beyaza büründü. Yollar, piknik masaları ile araçlar üstü karla kaplandı. Kar kalınlığının ise 28 santimetre ölçüldüğü Uludağ’da Bursa Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığının en düşük sıfırın altında 2, en yüksek 1 derece olduğu, bugün kar yağışı, Pazartesi ve Salı karla karışık yağmur bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<