banner359

Korunmaya muhtaç çocukları gülümsetecek proje ’Mutluluk Gardırobu’

Muhtaç durumdaki çocuklara yardım eli uzatan ’Mutluluk Gardırobu’ projesi Şubat ayı boyunca yardımseverlerden destek bekliyor.CarrefourSA’nın muhtaç durumdaki çocuklara yardım etmek için sosyal sorumluluk projesi ’Mutluluk Gardırobu’...

19 Şubat 2019 Salı 09:25
Korunmaya muhtaç çocukları gülümsetecek proje ’Mutluluk Gardırobu’

Muhtaç durumdaki çocuklara yardım eli uzatan ’Mutluluk Gardırobu’ projesi Şubat ayı boyunca yardımseverlerden destek bekliyor.

CarrefourSA’nın muhtaç durumdaki çocuklara yardım etmek için sosyal sorumluluk projesi ’Mutluluk Gardırobu’ destek bekliyor. Proje kapsamında CarrefourSA Bursa AVM’de yapılacak minimum 10 lira tutarındaki bir alışveriş ürününü gardıroba bağışlandığında, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK), muhtaç çocuklara ulaştıracak.

Yapılan bilgilendirmede; 1 Şubat’ta başlayan sosyal sorumluluk projesi 28 Şubat’a kadar devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<