banner359

KPSS şartı yok! Başvuru için yarın son gün

20 Mart 2022 Pazar 19:04
KPSS şartı yok! Başvuru için yarın son gün

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapıyor. Başvuru şartları arasında KPSS şartı yer almıyor. Bakanlık bünyesinde çalışmak isteyenler İŞKUR üzerinden müracaatlarını yapabiliyorlar.

Sağlık Bakanlığı, bu alımın 10 bin kişisini işçi statüsünde gerçekleştirecek. Sürekli işçi alımı çerçevesinde temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı, şoför, elektrikçi, inşaat boyacısı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, bilgisayar sistem destek elemanı, biyomedikal cihaz destek elemanı alımı yapılacak.

Sürekli işçi alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) http://esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılabilecektir. KPSS şartsız işçi alımı başvuruları için son gün 21 Mart olarak belirlendi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<