banner359

Kur’an-ı kerimleri çöpe attılar

Bursa’da Kur’an-ı kerimlerin çöpe atılması tepkiye sebep oldu.Belediyelerin geri dönüşüm toplama merkezlerinde Kur’an-ı kerimlerin içki şişeleri ve çöplerin arasına atıldığını fotoğraflarla belgeleyen Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi...

16 Kasım 2016 Çarşamba 14:44
Kur’an-ı kerimleri çöpe attılar
Bursa’da Kur’an-ı kerimlerin çöpe atılması tepkiye sebep oldu.
Belediyelerin geri dönüşüm toplama merkezlerinde Kur’an-ı kerimlerin içki şişeleri ve çöplerin arasına atıldığını fotoğraflarla belgeleyen Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu ile Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Ayhan Polat, bu duruma tepki gösterdi. Türkoğlu ve Polat, yaptıkları ortak basın açıklamasında, “Çeşitli kanallardan sendikamıza ulaşan fotoğraflardan da anlaşılacağı üzeri, mukaddes kitabımız Kur’an-ı kerim çöplere atılmıştır. Kur’an-ı kerimler, çok saygısız bir şekilde içki şişeleri ve evlerden çıkan atıkların bulunduğu konteynerlerde toplanmıştır. Bunlar nerelerden toplanmıştır? Kimler kutsal kitabımızı bu firmalara bu şekilde teslim etmiştir? Belediyeler geri dönüşüm toplama işlerinin asli sorumluları değil midir? Bu hadiseden sonra sorumlular hakkında bir işlem yapılacak mı? Belediyelerimiz acaba eski eşya dönüşümüne göstermiş olduğu hassasiyeti bu hususta da gösteremez miydi? Yetkilileri bir an önce göreve davet ederken, sorumluların mutlaka cezalandırılmasını istiyoruz” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<