banner359

Kuyruğun Ucu Gözükmüyor

Şırnak’ın Silopi ilçesi yakınlarında bulunan Habur Sınır Kapısı’nda uzun araç kuyrukları meydana geldi. Kuyruklarda bekleyen şoförler en çok sollama yapan araçlardan şikayetçi olduklarını söyledi.Türkiye’yi Ortadoğu’ya bağlayan...

29 Kasım 2014 Cumartesi 16:37
Kuyruğun Ucu Gözükmüyor
Şırnak’ın Silopi ilçesi yakınlarında bulunan Habur Sınır Kapısı’nda uzun araç kuyrukları meydana geldi. Kuyruklarda bekleyen şoförler en çok sollama yapan araçlardan şikayetçi olduklarını söyledi.
Türkiye’yi Ortadoğu’ya bağlayan Habur Sınır Kapısı’nda TIR kuyruğu oluştu. Şoförler kuyruklarda beklemek istemediklerini ifade etti. Silopi Cizre Karayolu üzerinde bulunan Cudi tesisleri yakınlarında araç kuyruğa giren araç sürücülerinden Salih Sencar çok sıkıntılar çektiklerini söyledi.
TIR sürücülerinden Salih Sencar, "Dün sabahtan beri bu kuyrukta bekliyoruz ve burada daha kontak bile çevirmedik. Sıra yürümüyor, burada çok perişanız. Evimiz Silopi’de buradan öyle imkanlarımız yok evimize gidelim. Sıra yürümüyor, sadece beklemekteyiz. Kuyrukta her türlü sıkıntı çekiyoruz. En azından yemek ve içme suyu bile yok ve çok zor durumda kalıyoruz. Kuyruğun nedeni şoförlerin geneli arkadaşlarımız sollamadan dolayıdır diyorlar. Sahanın ve gümrüğün yeteri kadar çalışmamasıdır. Şuan kuyruğu görüyorsunuz. Biz burada ekmek parası için bu kuyrukta rezil, kepaze ve perişan oluyoruz" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<