banner359

Maden Kapısında Acı Dolu Bekleyiş

Karaman’ın Ermenek ilçesi Güneyyurt beldesindeki maden ocağında meydana gelen su baskınında eşi ve kardeşi içeride mahsur kalan Zeynep Tokal, ocak girişinde gözyaşları içinde kocasının ve kardeşinin kurtarılmasını bekliyor. Çaresiz...

29 Ekim 2014 Çarşamba 09:12
Maden Kapısında Acı Dolu Bekleyiş
Karaman’ın Ermenek ilçesi Güneyyurt beldesindeki maden ocağında meydana gelen su baskınında eşi ve kardeşi içeride mahsur kalan Zeynep Tokal, ocak girişinde gözyaşları içinde kocasının ve kardeşinin kurtarılmasını bekliyor.
Çaresiz kadın, "Çıkarın onları içeriden benim dayanacak gücüm kalmadı" dedi.
Maden Ocağında yaşanan su baskınında yerin yüzlerce metre altında mahsur kalan 18 işçi için kurtarma çalışmaları aralıksız devam ederken 2 çocuk annesi Zeynep Tokal madenin girişinde kurtarma ekiplerinin çalışmalarını izliyor. Olayın yaşandığı ilk dakikadan itibaren ocak girişinde eşi ve kardeşinin kurtarılmasını bekleyen Tokal, “Gitme Mustafam, ben şimdi çocuklarıma ne diyeceğim. İkindiden beri bekleşiyorlar. Kardeşim de içeride eşim de içeri de ikisinden de bir haber alamadım. Çıkarın onları içeriden benim dayanacak gücüm kalmadı” diyerek gözyaşı döktü. Gözü yaşlı kadın daha sonra yakınları tarafından uzaklaştırıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<