Malatyalı bisikletçilerden Karacabey’de mola

Karacabey Geçişleri Sırasında Belediye Başkanı Ali Özkan’la Bir Araya Gelen Bisikletçiler, İlçe Halkının Ve Belediyenin Kendilerine Verdiği Destekten Ötürü Teşekkürlerini Dile Getirdi.

28 Şubat 2020 Cuma 16:33
Malatyalı bisikletçilerden Karacabey’de mola

Malatya İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu öğrencileri, “Sele Üstünde 7 Bölge” projesi çerçevesinde Marmara Bölgesi turuna Karacabey üzerinden devam etti. Karacabey geçişleri sırasında Belediye Başkanı Ali Özkan’la bir araya gelen bisikletçiler, ilçe halkının ve belediyenin kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkürlerini dile getirdi.

Malatya İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu öğrencileri, “Sele Üstünde 7 Bölge” projesi dolayısıyla 5. ayak olan Marmara Bölgesi turlarına Bursa’nın Karacabey ilçesi üzerinden devam etti. “Fatih’in izinde 1453 kilometre” diyerek yola çıkan İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu öğrencileri Mehmet Arıbaş, Ömer Faruk Karaoğlan, Yunus Emre Duymuş, Mustafa Kemal Özgüleç ve Yakup Karaca, Karacabey’de mola verdi.

Belediye Başkanı Ali Özkan’ın makamında ağırladığı sporcular, Başkan Özkan’a projelerinden bahsederek güzergâhları hakkında kendisine bilgi verdi. Grup adına konuşan Mehmet Arıbaş, “Gezdiğimiz yerlerde bizlere ilgi ve alâka gösterenler oluyor. Vatandaşlar bu konuda en büyük destekçimiz diyebiliriz. Karacabey’de de çok güzel karşılandık. Turun 5. gününde Karacabey’e ulaştık. Belediye başkanımıza ve Karacabey halkına, bizlere gösterdikleri ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

banner380

Başkan Özkanda sporcuların çok güzel bir sosyal projeye imza attıklarını belirterek, Karacabey’de kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve öğrencilere başarılar diledi.

Öte yandan, Karacabey’de bir gece konaklayan bisikletçiler ertesi gün Çanakkale’ye doğru yola çıktı. 20 günlük bir turun sonunda bisiklet grubu, toplam 11 il, 56 ilçe ve 241 köyü gezecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<