banner359

Meclis’te gerginlik sürüyor

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, kendisine “Siz benim nezdimde bir eşkıyasınız” diyen CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’a, “Eşkıya da sensin, ahlaksız da sensin” karşılığını verdi.İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde...

21 Şubat 2015 Cumartesi 23:13
Meclis’te gerginlik sürüyor
TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, kendisine “Siz benim nezdimde bir eşkıyasınız” diyen CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’a, “Eşkıya da sensin, ahlaksız da sensin” karşılığını verdi.
İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde TBMM Genel Kurulu’nda muhalefet partilerin milletvekilleri oturma eylemine son verirken, önerge üzerine söz alarak kürsüye gelen CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Meclis Başkanvekili Bahçekapılı’ya hakaret etti. “Siz benim nezdimde başkan değilsiniz, siz benim nezdimde bir eşkıyasınız. Yol yakınken eşkıya ve ahlaksız tutumunuzdan vazgeçin” ifadelerini kullanan Engin Altay’a cevap veren Bahçekapılı, “Eşkıya da sensin, ahlaksız da sensin” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<