banner359

Meral Akşener MHP'den ihraç edildi

08 Eylül 2016 Perşembe 17:54 2016-09-08 17:58:00
Meral Akşener MHP'den ihraç edildi
MHP Disiplin Kurulu oy birliğiyle Meral Akşener'i MHP'den ihraç etti.

MHP'den yapılan açıklamada, Meral Akşener tüzüğün 11. maddesinin ihlali nedeniyle parti üyeliğinden kesin çıkarma cezası talebiyle tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edildiği açıklanmıştı.

MHP'NİN MERAL AKŞENER'İ İHRAÇ AÇIKLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi resmi sitesinden Akşener'in icracıyla ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklama metninde şu ifadelere yer verildi: "Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü’nün 11., 79. ve 81. maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezası ile cezalandırılması istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilmiş bulunan Meral AKŞENER hakkında düzenlenen disiplin soruşturması dosyası münderecatı Merkez Disiplin Kurulunca müzakere edilmiş, müzakereler sonucunda yapılan gizli oylama ile, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İli, Üsküdar İlçe Teşkilatı üyesi Meral AKŞENER’in Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü’nün 78/4 - (c) , (e) , (g) , (h) ve (i) maddeleri uyarınca parti üyeliğinden “KESİN ÇIKARMA’’ cezası ile cezalandırılmasına, 08.09.2016 tarihinde OY BİRLİĞİ ile karar verilmiştir.
Ayrıca çağrı heyeti üyeleri Ayhan EREL, Ali SAĞIR ve Mehmet BİLGİÇ hakkındaki disiplin soruşturması da eksik evrak ikmali sonrasında ileriki bir tarihte sonuçlandırılacaktır.
Kamuoyuna duyurulur."

MHP Disiplin Kurulu, Meral Akşener'i partiden ihraç etti. MHP Merkez Disiplin Kurulunca, Meral Akşener'in parti üyeliğinden kesin çıkarma cezası ile cezalandırılmasına oy birliğiyle karar verildi.

Son Güncelleme: 08.09.2016 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<