banner359

Meriç Nehri’nden çıktı

Edirne’de bir balıkçı Meriç Nehri’nde 18 kilogram Asya Sazanı yakaladı.Meriç Nehri’nde olta ile balık avlayan Bülent Özcan, nehirden 18 kilogram ağırlığında Asya Sazanı adı verilen balık çıkardı. Yakaladığı balıkları lokanta...

01 Ağustos 2014 Cuma 13:23
Meriç Nehri’nden çıktı
Edirne’de bir balıkçı Meriç Nehri’nde 18 kilogram Asya Sazanı yakaladı.
Meriç Nehri’nde olta ile balık avlayan Bülent Özcan, nehirden 18 kilogram ağırlığında Asya Sazanı adı verilen balık çıkardı. Yakaladığı balıkları lokanta sahiplerine satacağını belirten Bülent Özcan, "Devamlı Meriç Nehri’ne gelerek balık avı yapıyorum. Oltamı nehre attığımda oltanın ilerlemeye başladığını gördüm. Daha sonra balıkçı yöntemleriyle balığı kıyıya çıkarttım. Balığı Subaşı Beldesine getirerek arkadaşlarla kilosunu ölçtük ve 18 kilogram olduğunu öğrendik. Balığı Meriç ve çevre ilçelerde bulunan lokanta sahiplerine satacağım" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<