banner359

Mermur-Sen’den Halep için 81 vilayette yardım kampanyası

Memur-Sen, Halep’teki savaş mağdurları için 81 vilayette yardım kampanyası başlattı.Her şehirde bir TIR dolusu yardım toplanıp Halep’e gönderilecek. Kampanyaya Memur-Sen Bursa Şubesi de destek verdi. Zor durumdaki Halepli mazlumlar için...

09 Aralık 2016 Cuma 12:54
Mermur-Sen’den Halep için 81 vilayette yardım kampanyası
Memur-Sen, Halep’teki savaş mağdurları için 81 vilayette yardım kampanyası başlattı.
Her şehirde bir TIR dolusu yardım toplanıp Halep’e gönderilecek. Kampanyaya Memur-Sen Bursa Şubesi de destek verdi. Zor durumdaki Halepli mazlumlar için seferber olduklarını ifade eden Memur-Sen Bursa Şubesi Başkanı Numan Şeker, “Genel merkezimiz İHH, Cansuyu, Deniz Feneri ve Türk Kızılay iş birliğiyle şu an 20’inci TIR’ı gönderiyor. Her ilden 1 TIR malzeme gönderilecek. 81 vilayette aynı anda basın açıklamasıyla bu kampanyayı kamuoyuyla paylaşacağız. Halep bizim tarihimiz, parçamız ve yürek yangınımız. Halep’te insanlık ölüyor. Batı yine üç maymunu oynuyor. İnsanların ve insanlığın katledildiği yerlerden biri de Halep. Terörü silaha dönüştüren devletlerin katliam yaptığı Halep’te can pazarı yaşanıyor" dedi.
Dünyanın bu katliamı kanıksamış durumda olduğuna işaret eden Numan Şeker, "Dünyanın bir çok ülkesinde yaşayanlar bu katliamları kendi surları arkasından bir film izler gibi maalesef seyrediyor. Halep, insanlığın top yekûn öldüğü bir yerdir. Kim hangi bahanenin arkasına gizlenirse gizlensin, hakikat budur. Bu yüzden Halep, aynı zamanda insanlığın çetin bir imtihanıdır. İnsanlık hissiz ve kayıtsızdır. En çok da ümmetin sessizliği canımızı acıtıyor. Surların arkasına sığınmış batılıların kahir ekseriyetinin kayıtsızlığına Bosna, Çeçenistan, Afganistan ve Irak’ta şahit olmuştuk. Fakat ümmet kendinden uzak zannettiği olayın bizatihi ortasında olduğunu nasıl anlamaz, içindeki yangını nasıl hissetmez ve göremez?. Ölen, ezilen, köle ve yok edilmek istenen bu ümmet. İslam ümmeti adım adım izlenen ve kendisini yok etmeyi hedefleyen stratejiyi neden görmez ve göremez? Yoksa bu köhne sistemin ve çarpık düzenin kendisine dokunmayacağını mı zannediyor? Her gün ölen yüzlerce insanın istatistik bir bilgi olmanın ötesine geçemediği bu bozuk dünya düzeninde herkes bilmeli ki, bir gün insanlığın sığınacak yeri kalmayacak. Çünkü bu çarpık ve bozuk düzen, propaganda araçları marifetiyle bir avuç kapitalistin ve birkaç emperyalist devletin çıkarı için şiddeti meşrulaştıracak” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<