banner359

"milletimiz Cumhurbaşkanını Seçti"

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, “10 Ağustos 2014 çok önemli bir tarih, ilk defa milletimiz kendi cumhurbaşkanını sandığa giderek seçti” dedi. Kırıkkale’de partisinin il başkanlığında yaptığı konuşmada “Milletine ülkesine...

10 Ağustos 2014 Pazar 21:03
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, “10 Ağustos 2014 çok önemli bir tarih, ilk defa milletimiz kendi cumhurbaşkanını sandığa giderek seçti” dedi.
Kırıkkale’de partisinin il başkanlığında yaptığı konuşmada “Milletine ülkesine aşık bir insan ve şimdi de devletin tepesine geliyor” diyen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, “Başbakanımız araştırmalarda da görüldüğü gibi kamuoyu yoklamalarında hepimizin de tahmin ettiği gibi inşallah bu sonuçta birinci turda Cumhurbaşkanı seçilmiş olacak. Tabii yine biz tedbirliyiz. Oyların tamamının sayılarının dökümünü bekliyoruz. Ama şu anki yaklaşık yüzde 90’nın sonucuna göre ilk defa halk tarafından seçilen cumhurbaşkanı bizim başbakanımız olmuş olacak. Şimdiden ben ülkemiz için, milletimiz için inşallah rabbim hayırlı eylesin diyorum. Kendisi için ailesi için hayırlı olsun. Bu büyük bir onur tabi. Yani bu kadar uzun bir siyaset hayatının içinden geliyor. Milletine ülkesine aşık bir insan ve şimdi de devletin tepesine geliyor. Kendi ülkesinin Cumhurbaşkanı oluyor. Bu onun için de ve onun birlikte çalıştığı yol arkadaşları olarak bizler için de, hepimiz için de büyük bir onur, büyük bir gurur. Onun içinde rabbimize hamdı ediyoruz, milletimize de teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun diyorum” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<