banner359

Milli Savunma Bakanı, Erdoğan’a Ne Kadarlık Destekte Bulundu

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Erzincan İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘cumhurbaşkanı adayına bağış’ kampanyasına katılarak Erdoğan’a 3 bin TL’lik destekte bulundu. Sivas’tan karayolu ile Erzincan’a...

31 Temmuz 2014 Perşembe 20:13
Milli Savunma Bakanı, Erdoğan’a Ne Kadarlık Destekte Bulundu
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Erzincan İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘cumhurbaşkanı adayına bağış’ kampanyasına katılarak Erdoğan’a 3 bin TL’lik destekte bulundu.
Sivas’tan karayolu ile Erzincan’a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, valilik, belediye ve parti ziyaretinin ardından 3. Ordu Komutanlığı’nı da ziyaret etti. Öğleden sonra ise kent merkezinde esnafı ziyaret eden Bakan Yılmaz, çay içerek sohbet etti. Bakan Yılmaz, AK Parti Erzincan İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘cumhurbaşkanı adayına bağış’ kampanyasına da destek vermek amacıyla Ziraat Bankası şubesine gitti. Bakan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarına destek olmak amacıyla, 3 bin TL bağışta bulundu. Yılmaz yaptığı açıklamada, Türk devlet tarihinde ilk defa cumhurun cumhurbaşkanını seçtiğini hatırlatarak, “Dolayısıyla kanunla ilgili bu cumhurbaşkanı seçiminde adaylara, her vatandaşın bir seçim kampanyasına katkıda bulunma imkanı açıldı. Bugün Erzincan’da AK Parti il başkanlığımızın düzenlemiş olduğu böyle bir programa katıldım ve biz de karınca kararınca derler ya dolayısıyla bir katkıda bulunduk. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Bakan Yılmaz esnaf ziyaretinin ardından karayolu ile Refahiye ilçesine hareket etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<