banner359

Minik Nehir’den geriye keçisi kaldı

Van’ın Gürpınar ilçesinin Kırkgeçit mahallesinde 4,5 ay önce kaybolan ve geçen günlerde cansız bedeni bulunan Nehir Aslan’ın sevdiği keçisi el üstünde tutuluyor.Kaybolduktan sonra arama çalışmaları için yaklaşık 200 koyununu sattırdığını...

16 Mart 2015 Pazartesi 15:51
Minik Nehir’den geriye keçisi kaldı
Van’ın Gürpınar ilçesinin Kırkgeçit mahallesinde 4,5 ay önce kaybolan ve geçen günlerde cansız bedeni bulunan Nehir Aslan’ın sevdiği keçisi el üstünde tutuluyor.
Kaybolduktan sonra arama çalışmaları için yaklaşık 200 koyununu sattırdığını ifade eden baba Erkan Aslan, Nehir’in sevdiği keçiyi satmayarak komşusu Halit Dizel’e teslim etti. Aile rıza göstermediği için Nehir’in sevdiği keçiyi satmayarak beslediğini ifade eden Dizel, “Nehir’in babası koyunlarını sattı, benim ağabeyim aldı. Bu keçiyi satmadı. Nehir için satmadı” dedi.
Köylülerden Vedat Keskiner ise, Nehir’in kaybolduğu gün imam tarafından anons yapıldığını ve herkesin aramaya çıktığını söyleyerek, “Nehir kaybolduğunda, imam anons yaptı ve biz bütün köylü aramaya çıktık. Diğer arama kurtarma ekipleriyle beraber bütün köy halkıyla birlikte aradık. Tabi biz de merak ediyorduk. Sonuca ulaşmayınca ister istemez insanın içine şüphe düşüyor. 4,5 ay geçtikten sonra cesedi bulundu. Tabi biz de üzüldük. Şimdi de sonucu bekliyoruz. Nasıl öldü, kim öldürdü? O derede o zamanlar su da yoktu” şeklinde konuştu.
Savcılık tarafından köylülerin ifadeye çağrılmasıyla ilgili bir tebligat yapılmadığı da öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<